10/12/2015

FROSTY MORNING

Sunnuntai aamuna kello löi yksitoista. Kömmin ylös sängystäni, vaikka peiton alle olisi ollut niin ihana jäädä. Avasin verhot ja näin pienien kristallien peittämän maan, aurinko paistoi ja jokainen kolkka oli valoisa. Asia, jota toivoin pääseväni ihastelemaan kameran välityksellä syysloman aikana. Se näky oli raikasta, jäädytti sormet ja herätti kunnolla. Vaalea kerros jäätä peitti jokaisen lehden, jokaisen heinän. Mutta nopeasti sekin katosi, suli pois. Siihen paikkaan olisin voinut jäädä. Askel askeleelta nurmikko rapisi jalkojeni pohjassa, jokaiseen askeleeseen se antoi vastusta. 

Just nyt tuntuu parhaimmalta pukeutua ylisuureen, vanhaan baseball -tyyliseen takkiin ja uppoutua sen peittoon. Laittaa jääkylmät sormet pehmoisiin, vuorellisiin taskuihin ja olla vaan. Lauantaina sekään ei ollut tarpeeksi. Olisi tehnyt mieli jäädä ihailemaan auringonlaskua, istumaan maankaatopaikan suurelle kivelle, vailla huolen häivää. Kylmä ilma teki kuitenkin tepposet ja jalat oli otettava alle. Rakkaus tätä vuodenaikaa kohtaan syntyy miltei vain siitä, mitä siinä näen. – Kuitenkin, kylmä viima jätättää tämän vuodenajan toiselle sijalle. Kyllä mä olen kesän lapsia, kirjaimellisesti...
 photo DSC_0049_zpsktwhodq1.png photo DSC_0114_zps3tjdxurq.png photo DSC_0081_zps00h5jtco.png photo DSC_0072_zpsbyg61svq.png photo DSC_0078_zpspeelryua.png photo DSC_0094_zpsh0cpznww.png photo DSC_0064_zpsttvdfx8s.png photo DSC_0110_zpsqoovxwbq.png photo DSC_0106_zpsy5qdndmu.png

12 kommenttia:

 1. sulla on aina tosi ihania kuvia!

  VastaaPoista
 2. Älyttömän hienoja kuvia taas Jenna! :-)

  VastaaPoista
 3. Moi! Sulla on tosi laadukkaita ja mukavan isoja kuvia sun blogissa, tykään niistä :) Voisit jättää niiden vähän väliä, jotta niitä ois kivempi selailla.

  http://dreamerprofessional.blogspot.fi
  - Mun blogissa arvonta käynnissä, käykääs tsekkaas :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Löysin tän sun blogin tuolta Demin -keskustelupalstan kautta. Tosi kaunis ja simppeli ulkoasu ja sun kuvat on tosi nättejä! Ihanaa syksyn alkua sulle! :)

  Tiina

  http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oiii, kivoja kuvia! Vähän voisit lisätä valotusta mun mielestä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Valotukseen tulossa uuden objektiivin myötä muutosta joulun alla. Kuitenkaan hirveämmin en näihinkään kuviin viitsinyt lisätä/jättää, jotta yksityiskohdat näkyisivät paremmin! :)

   Poista
 6. Vautsi mitä kuvia!! <3

  ♥: http://sirujee.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.