8/20/2015

SUNSET

Kaksi viikkoa – mitä kaikkea on tapahtunut? Viime viikon maanantaina täytin seitsemäntoista ja torstaina aloitin toisen lukiovuoteni, innokkaasti, mutta silti jo valmiiksi turhautuneena. Ensimmäinen jakso, voisit jatkua koko lukuvuoden – lukuaineesi ovat kiinnostavia, lukuunottamatta matikkaa, jonka kotitehtävät tuovat vain päänsärkyä. Ja kyllä. Kesä tuli kuin tulikin, mutta sopivasti koulun alettua. Aurinko paistaa nyt jo seitsemättä päivää putkeen kirkkaalta taivaalta ja lämpöasteet ylittävät kevyesti kahdenkymmenen. Samaan aikaan istuskellaan kynä kädessä koulun penkillä ja lasketaan matematiikan vihkoon polynomifunktioita. Tai mun tavoin, istuskellaan kotona näin torstaina kärsien silmätulehduksesta. Ei. 

Kamera on eksynyt viime aikoina aika harvakseltaan käteen. Ja voin vaan kiittää onneani, että päätin kuitenkin ottaa kameran mukaan koulun alkua edeltävänä viikonloppuna. Mukaanhan se lähti, kun ilmatieteenlaitos ja muut lupailivat rajua ukkosmyrskyä tännepäin. Sen sijaan, että olisi ukkostanut – kuultiin jyrinää, tunnettiin normaalia kovempaa tuulta iholla ja nähtiin upea auringonlasku, ukkospilven takia. Ja voi kyllä, se oli neljän laukun raahaamisen arvoista, yhdeksi yöksi.
 photo DSC_0690_zpsaqegqpiv.png photo DSC_0738_zpsifkuquaf.png photo DSC_0132_zpsfg5uck89.png photo DSC_0718_zpsije6hprl.png photo DSC_0772_zpschbxggva.png photo DSC_0204_zps9at6mdfw.png photo DSC_0741_zpsmnuktr88.png photo DSC_0800_zpsqbjhs04u.png photo DSC_0238_zpszmuf6t96.png photo DSC_0698_zpssvdpjycu.png

4 kommenttia:

  1. Ensin katseeni osui banneriisi, joka on aivan upea♥ Ihanan erilainen ja edustava! Blogisi ulkoasu on muutenkin erinomainen ja kuvasi ovat isoja ja tarkkoja. :) Ihana blogi siis!

    http://enkeline.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kaunis banneri! Ja ketäpä ei kismittäisi tämä kesäloman jälkeinen kesä. Hienoja kuvia. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.